Ordlysten – om medier, språk og mediespråk

04/09/2008

Endelig noen som tenker før de skriver!

Filed under: Språk generelt — Ingeborg Volan @ 09:55
Tags:

Til en forandring skal jeg skryte litt. For ikke lenge siden ergret jeg meg over begrepet «å ta grep» – som egentlig bare er en fjollete måte å si «å gjøre noe» på.

Derfor fikk jeg litt angst da jeg så Dagbladets Marie Simonsen omtale Regjeringens asylpolitikk, og en setning med «Regjeringen må ta…». MEN: Hun avslutter med ordet «tet». Regjeringen må ta tet og tenke nye tanker. Og Simonsen har her tatt tet og faktisk tenkt før hun skriver. Måtte alle journalister følge etter.

Reklamer

2 kommentarer »

 1. Hensikten med innvandringen begynner etter hvert å bli ganske åpenbar. Det er globalistene som står bak innvandringen.

  Marx forsøkte å skape revolusjon ved å sette arbeiderklassen opp mot kapitalistene. Hensikten var ødelegge den hvite, kristne sivilisasjonen, Den kommunistiske revolusjonen mislyktes i vest, fordi arbeiderne her ikke ville gjøre opprør mot kapitalistene. I Frankfurterskolen i 1930-årene analyserte man årsaken til at revolusjonen mislyktes i vest. Typiske proponenter for Frankfurterskolen som Gramsci & Marcuse forsøkte å finne nye klasser som kunne manipuleres og settes opp mot hverandre, istedenfor arbeidere mot kapitalistene. De bestemte seg for å bruke rase og innvandring som våpen i denne kampen for å splitte opp samfunnet, og de har hatt stor suksess med å skape motsetninger mellom hvite og svarte.

  Innvandringen er en del av denne splitt-og-hersk taktikken som går ut på å skape to klasser som står mot hverandre. Når de rasefremmede er mange nok, vil den herskende klassen oppfordre til rasemotsetninger og rasekrig. Det er for eksempel svært sannsynlig at regjeringen står bak skuddene mot Hvalstad asylsenter. Når innvandrerbefolkningen når et kritisk nivå, vil politikerne utføre provokasjoner som setter innvandrere opp mot nordmenn. Skuddene mot Hvalstad asylsenter ville være en typisk provokasjon fra politikernes side, med den hensikten å skjerpe motsetningene mellom innvandrere og nordmenn.

  Etter hvert som innvandrerbefolkningen øker i antall, vil politikerne utføre tilsvarende provokasjoner som skaper borgerkrig eller borgerkrigslignende tilstander i Norge. Dette da for å innføre politistaten i Norge. En befolkning med store, indre motsetninger vil være lett å styre etter ‘splitt og hersk’ metoden. Et slikt samfunn, hvor svarte står mot hvite og hvor det er borgerkrig eller borgerkrigslignende tilstander, kan lett manipuleres av en liten, herskende elite i et totalitært big-brother samfunn.

  Kommentar av peppe — 04/09/2008 @ 12:44 | Svar

 2. Jeg BURDE selvsagt ha visst bedre enn å linke opp bloggen min på en side som handlet om asylpolitikk. Det gjorde jeg ikke.
  Etterpå kranglet jeg lenge med meg selv om jeg skulle godkjenne innlegget over. Men fordi jeg er prinsipielt for ytringsfrihet, skal «peppe» få lov til å være så innvandringsfiendtlig som han bare vil i akkurat denne kommentaren. For den er skrevet på upåklagelig norsk. Og BARE derfor ble den godkjent.

  Kommentar av Ingeborg Volan — 04/09/2008 @ 13:06 | Svar


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere like this: